0320 331 676 support@serverfix.nl
Zeilweg 138243 PK Lelystad

Hardware migratie

Wilt u uw hardware verhuizen van uw kantoor naar en datacenter, of juist van datacenter A naar datacenter B? Dit kunnen wij voor u volledig uit handen nemen. Het is heel belangrijk om bij hardware migratie er voor te zorgen dat dit door mensen wordt gedaan met kennis van hardware en networking. U wilt immers dat uw hardware zonder haarscheuren aan komt en dat uw servers ook meteen correct aangesloten worden in het nieuwe datacenter. Wij kunnen dit allemaal voor u uit handen nemen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stel voor: u wilt een full rack (+- 42 servers) verhuizen van Datacenter A naar Datacenter B. U heeft niet de juiste vervoermiddelen en/of kennis. Dit kan dan al snel een probleem in uw gedachten opleveren. Misschien is dit ook wel een reden waarom u bij een datacenter blijft hosten waar u liever niet wilt blijven, maar moet blijven omdat u de overstap niet zelf kunt regelen. Hier is ServerFIX de juiste partij voor u. Wij kunnen de overstap geheel voor u faciliteren. Wij kunnen u zelfs desgewenst naar ons eigen datacenter verhuizen. Daarnaast kunnen wij ook in fases migreren waardoor u zo min mogelijk downtime zal ervaren. Ook zorgen wij er voor dat uw servers er weer netjes bij staan in het nieuwe datacenter. Daarnaast kunnen wij meteen alle support voor u uit handen nemen door de servers zowel vanuit ons kantoor danwel fysiek voor u te managen. In principe kunnen wij het gehele server management van uw serverpark uit handen nemen. Dit hoeft uiteraard niet maar deze opties zijn wel aanwezig.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of vul onderstaand formulier in en u ontvangt dezelfde werkdag nog een reactie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]