0320 331 676 support@serverfix.nl
Zeilweg 138243 PK Lelystad

Over Ons

ServerFIX is een enthousiaste groep systeembeheerders die al minimaal 11 jaar werkervaring hebben op het gebied van Windows/Linux serverbeheer en netwerk beheer. De directie van ServerFIX opereert momenteel ook een eigen datacenter waardoor alle kennis bij ServerFIX ook in huis is. Hierdoor kunnen wij voor onze klanten zowel maatwerk oplossingen aanbieden als standaard support oplossingen en storting opvolging.

Uiteraard begint systeembeheer bij monitoring en voorkomen van problemen. Hiervoor bent u bij ServerFIX aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat wij uw netwerk en servers in kaart brengen en sturen aan waar nodig. Tevens krijgt u elke maand een rapportage van eventuele server of netwerkproblemen die wij hebben tegengehouden of zijn voorgekomen.

Monitoren van hardware en netwerk is key. Voorkomen is beter dan genezen.

4

Systeembeheerders

289

Servers in beheer

739

Storingen opgelostWaarom ServerFIX?
Wij zien ons niet als kostenpost. Wij verdienen onszelf dubbel en dwars terug. Als u een ServerFIX abonnement heeft bespaart u al direct op systeembeheer kosten. U hoeft immers zelf geen systeembeheerders in dienst te nemen, die vervolgens 90% van de tijd niets te doen hebben aangezien alles goed draait. ServerFIX is dus de ideale uitkomst om kosten efficient uw servers te kunnen beheren. Bij ServerFIX krijgt u ook geen verassingen achteraf. De prijs is vooraf duidelijk en zo komt u ook niet voor verassingen te staan. Immers, als u zelf niets van systeembeheer af weet kunnen systeembeheerders snel gebruik maken van deze onwetendheid en u veel te hoge kosten in rekening brengen. Dit is iets wat u bij ServerFIX nooit zal gebeuren.