Wij beheren meer dan 2,000 servers & routers!

sales@serverfix.nl | Telefoon +31 (0)320 331 676

Smart Hands

U kunt bij ServerFIX heel gemakkelijk Smart Hands inschakelen. U kunt via contact een ticket openen bij onze support afdeling.
Zij nemen dan verder contact met u op voor de verdere verloop van de opdracht. Ook krijgt u direct een duidelijke offerte, zonder verassingen.

Onze Smart Hands engineers hebben minimaal 10 jaar werkervaring in de Datacenter Branche en zijn dus ook op de hoogte van alle protecollen en vereisten.
Onze engineers rapporteren altijd welke taken zij hebben uitgevoerd en sturen u een duidelijk overzicht zodra te taken zijn voltooid. Zo kunt u er zeker van zijn dat alles naar wens is uitgevoerd.
U kunt onze Smart Hands engineers inschakelen voor onder andere: Reboots, Migratie, het oplossen van Linux & Windows storingen op locatie en het vervangen van hardware.

Smart Hands oplossingen.Constant Monitoring

Onze engineers monitoren uw netwerk 24x7. Wij laten niets aan het toeval over.

Snelle Interventie

Bij monitoring meldingen grijpt ons NOC team direct in.

24 / 7 Support

Bij calamiteiten kunt u ons altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Veilig Beheer

Al onze engineers werken vanaf een beveiligde omgeving.

Met de dienst Smart Hands kunt u ServerFIX inschakelen om werkzaamheden uit te voeren met betrekking tot rackinrichting, support en migratie. Dit is een betaalde dienst welke wij een standaard vast uurtarief voor hanteren. Zo komt u niet voor verassingen te staan!
Heeft u serverinstallaties of netwerkpatches nodig in een datacenter in Nederland en heeft u geen tijd of technici om dit voor u te doen? Maakt u zich geen zorgen, u bent op de juiste plek, wij zullen u volledig ontzorgen. Onze engineers kunnen binnen twee uur na uw aanvraag ter plaatse zijn.
Wij kunnen vanaf 1 server maar ook volledige racks voor u zorgeloos migreren. Wij maken een plan van aanpak en stemmen dit met u af. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met vaak complexe vraagstukken betreft het verhuizen van datacenter locaties. Dit regelen wij allemaal voor u.

Direct hulp nodig? Support 24 / 7 bereikbaar